אוכל
אוכל

פטה פריכה מטוגנת

מתכון לריבועי פטה מטוגנת ופריכה - מבחוץ קראנצ'יות כיפית, מבפנים פטה נימוחה ורכה - שדרוג מטורף קל וזריז שיקפיץ כל סלט לגבהים חדשים, יסגור פינה של תוספת מגניבה או ישמש כנשנוש ממכר בין ארוחות

|אוכל טוב, mako| פורסם07:50
פטה פריכה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • קוביית פטה (כאן השתמשנו בכבשים)
  • ביצה
  • שליש כוס קמח
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • פלחי לימון/מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה:

1פורסים את גבינת הפטה לעובי של סנטימטר.

פטה פריכה - עובי פרוסה כזהפטה פריכה - עובי פרוסה כזה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

2טורפים בקערה ביצה ומוסיפים אליה פלפל שחור וצ'ילי גרוסים. בקערה נפרדת שמים את הקמח.

3טובלים את פרוסות הגבינה בביצה ולאחר מכן בקמח.

פטה פריכה מוכנה ומזומנהפטה פריכה מוכנה ומזומנה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

4מטגנים את הפרוסות המצופות בשמן ניטרלי כשתי דקות מכל צד.

5מעבירים את הפרוסות המטוגנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים לצד פלחי לימון, סוחטים וזללים.

עודמתכונים ב-10 דקות

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il