
פטה פריכה מטוגנתמתכון לריבועי פטה מטוגנת ופריכה - מבחוץ קראנצ'יות כיפית, מבפנים פטה נימוחה ורכה - שדרוג מטורף קל וזריז שיקפיץ כל סלט לגבהים חדשים, יסגור פינה של תוספת מגניבה או ישמש כנשנוש ממכר בין ארוחות![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1פורסים את גבינת הפטה לעובי של סנטימטר. פטה פריכה - עובי פרוסה כזה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako2טורפים בקערה ביצה ומוסיפים אליה פלפל שחור וצ'ילי גרוסים. בקערה נפרדת שמים את הקמח. 3טובלים את פרוסות הגבינה בביצה ולאחר מכן בקמח. פטה פריכה מוכנה ומזומנה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4מטגנים את הפרוסות המצופות בשמן ניטרלי כשתי דקות מכל צד. 5מעבירים את הפרוסות המטוגנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים לצד פלחי לימון, סוחטים וזללים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |