
מניפות תפוח אדמה, בטטה ונקניקיותאנחנו מוכנים להתחייב שאת המנה החתיכית והטעימה הזאת הילדים שלכם ירצו לאכול בכל יום בשנה. תגברו אותה בכמות יפה של ירקות בצד, ארגנו צלחת גם לעצמכם ולכו על זה |
המצרכים (4 מנות):
להברשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חורצים את תפוחי האדמה והבטטות בסכין כמעט עד הסוף למעין מניפה (אפשר להיעזר בשני צ'ופסטיקס בצדדים, הם ימנעו מהסכין לחתוך את הירקות עד למטה). 3מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה את תפוחי האדמה, הבטטות ורבעי הבצל. 4מערבבים בקערה שמן זית, מלח, פלפל שחור, פפריקה וכמון. 5מברישים את הירקות בשלושה רבעים מכמות הרוטב. 6מכניסים לתנור ל-35-40 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים (רק אז אפשר להוסיף את הנקניקיות). 7פורסים גם את הנקניקיות למניפה. 8מוסיפים את הנקניקיות לתבנית, מברישים אותן בשאר רוטב ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות. 9מגישים עם קטשופ ומיונז (והר של ירקות!). לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה מניפות של תפוח אדמה, בטטה ונקניקיות|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |