אוכל
אוכל

חזה עוף בויניגרט אסייתי

אבי ביטון מכין חזה עוף עסיסי במיוחד, שגם הילדים וגם הגדולים יאהבו, עם ויניגרט אסייתי של סויה, ג'ינג'ר ומירין. רק להוסיף נודלס ויש לכם ארוחה לתפארת

|המרכיב העיקרי| פורסם06:00
חזה עוף בויניגרט אסייתי (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:4.627reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • פרפר חזה עוף, נקי משומן

למשרה:

  • חצי כוס רוטב סויה
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר, מגורר
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות מירין
  • מעט מלח
  • מעט כורכום
  • 2 כפות סילאן
  • מעט שמן קנולה

להגשה:

  • קערת נודלס, מבושלים
  • בצל ירוק, קצוץ
  • מעט פלפל אדום, חריף, קצוץ
  • מעט עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1מערבלים את חומרי המשרה בבלנדר מוט.

2משרים את חזה העוף בחלק מכמות המרינדה לילה שלם.

3פורשים נייר אפייה על תבנית, משמנים במעט בשמן קנולה, מניחים את חזה העוף ויוצקים מעליו מעט מנוזלי המשרה (שהעוף לא שרה בהם). אופים בחום של 250 מעלות במשך 12 דקות.

אבי ביטון, נייר אפייהפורסים נייר אפייה|צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי

3בתום האפייה יוצקים כמה כפות נוספות של משרה על העוף, מצננים כמה דקות ופורסים לפרוסות דקות.

4להגשה: יוצקים את שארית נוזלי המשרה על נודלס, מוסיפים בצל ירוק ופלפל אדום ומניחים כמה פרוסות של חזה עוף צלוי מעל. מקשטים בעלי כוסברה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il