אוכל
אוכל

כבד עוף בטמפורה תאילנדית

הילדים לא מוכנים לאכול כבד? בא לכם לשדרג את מנת הכבד הקלאסית למנה שלא תוכלו להפסיק לאכול? השף אבי ביטון עם כבדי עוף מטוגנים בטמפורה תאילנדית פריכה שגם שונאי כבד מושבעים לא יוכלו לעמוד בפניהם

|המרכיב העיקרי| פורסם21:00
כבד עוף בטמפורה תאילנדית (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:4.475reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • כוס קמח טמפורה (להשיג בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח הרחוק)
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 1 ק"ג כבדי עוף, חצויים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

להגשה:

  • רוטב צ'ילי מתוק
  • רבע כרוב לבן, פרוס
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק
  • צ'ילי אדום חריף טרי
  • צרור עלי כוסברה, קצוץ

אופן ההכנה:

1מכינים את הבלילה: מעבירים את הקמח לקערה, מוסיפים בירה בהדרגה ומערבבים היטב. מתבלים ומערבבים שוב.

2מחממים שמן בסיר על להבה גבוהה. טובלים את הכבדים בבלילה ומכניסים לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות, עד שהציפוי מזהיב. מוציאים את הכבדים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

3מגישים בתוספת רוטב צ'ילי מתוק, כרוב, בצל ירוק, צ'ילי אדום וכוסברה.

אבי ביטון, נייר סופגאבי ביטון, נייר סופג|צילום: צילום מסך, סיפורים מהמטבח
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il