
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים להם לעמוד 10 דקות. 3פורסים יריעה גדולה של נייר אפייה ומשמנים אותה קלות בשמן זית. מעבירים את התערובת למרכז הנייר (לא נורא אם מטפטפים קצת מים), מזלפים עוד קצת שמן זית ומכסים בנייר אפייה נוסף. 4מרדדים את התערובת בין שני הניירות, בהתחלה בידיים ואז במערוך, לעובי של כחצי ס"מ. לא צריך להגיע למלבן או לצורה ברורה, כי אחר כך בכל מקרה שוברים את הקרקרים. 5מסירים את הדף העליון ואופים 15-20 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מקררים קצת. 6הופכים את הקרקר בזהירות בעזרת מרית, חתיכה חתיכה (אי אפשר להפוך את היריעה בשלמותה). אופים עוד 15-20 דקות. 7מקררים, שוברים לחתיכות ומעבירים לכלי אטום. * אפשר להגיש עם מטבל ריקוטה ופלפלים: טוחנים יחד בבלנדר מוט 4 כפות ריקוטה, שני פלפלים קלויים מקולפים, מלח, פלפל שחור, טיפה דבש וקצה של חריף (לא חובה). התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |