
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן זית במחבת. מוסיפים את הבצל, השום והתרד ומאדים קצת עד שהם מתרככים. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שכל הבשר משנה את צבעו. 2מוסיפים את העגבניות והרכז, התבלינים ועשבי התיבול ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. 3מחממים מעט מאוד שמן זית במחבת נוספת וקולים את הטורטייה מצד אחד כחצי דקה. 4מניחים בצד אחד של הטורטייה כף-שתיים מהמילוי, מקפלים לשניים ומועכים מעט. מטגנים דקה-שתיים ומעבירים לצלחת הגשה. חוזרים על הפעולות עם שאר הטורטיות והמילוי. 5מגישים עם פלחי לימון. התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |