
הפלוב של אבא של אנה ארונובכמה בשר יש במנה הזאת של אבא של אנה ארונוב, כמה היא דשנה וכמה טעימה! שופטי "המטבח המנצח" הפציצו בציון, הסועדים אהבו, ועכשיו נשאר רק להכין את זה בבית. אין לכם זמן לכל זה? אפשר להיעזר בסיר לחץאנה ארונוב ואייל אלגבי|המטבח המנצח VIP| פורסם12/02/2406:16 ![]() וידאו AVI: המטבח המנצח VIP |
המצרכים (6 מנות):לפלוב:
לסלט העגבניות:
לשומן הכבש (הגשה):
אופן ההכנה:1הפלוב: מחממים שמן זית בסיר ברזל יצוק רחב ועמוק על אש בינונית. צורבים את בשר הצלעות ומח העצם מכל הצדדים, מוסיפים את השפונדרה ומטגנים עוד כ-5 דקות. מוסיפים את הירקות חוץ מהגזר ומזהיבים כ-10 דקות. 2מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים על אש קטנה. 3מוסיפים את הגזר, מתבלים בכמון (שני הסוגים), מלח ופלפל, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש קטנה עוד כשעה. 4פותחים את המכסה, מוסיפים מים עד לגובה של 2 סנטימטר מעל הבשר ומוסיפים את האורז. מכסים ומבשלים עוד כחצי שעה. 5הסלט: פורסים את העגבניות והבצלים דק ומערבבים עם מלח, פלפל ושמן זית. מגישים ליד הפלוב. 6השומן: חותכים את השומן כבש לחתיכות קטנות ומטגנים במחבת על אש גבוהה עד שהשומן מתקשה ומשחים. מגישים עם הפלוב. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |