
אורז בן גוריון ותבשיל זנב שורבשביל להוציא כזאת מנה מפתיתים פשוטים כנראה שבאמת צריך להיות שמעון ודורון - הצמד הצבאי המוכשר כמו שד של "MKR המטבח המנצח". מצד שני, עכשיו גם לנו יש את המתכון, אז נוכל לנסות בעצמנושמעון וקנין ודורון רווה|mako אוכל| פורסם10/08/2009:00 ![]() צילום: מתוך "MKR המטבח המנצח", קשת 12 |
המצרכים (4 מנות):לבשר:
לפתיתים:
להגשה:
אופן ההכנה:1צורבים את הזנבות במעט שמן זית (רצוי בסיר לחץ). מוסיפים ירקות שורש (שלמים), עלי דפנה, תבלינים ומעט ויין אדום. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. 2מבשלים את הזנבות בסיר לחץ במשך כשעה וחצי. מוציאים, מפרקים את הבשר מהעצמות ושומרים את הציר. 3מכינים את הפתיתים: מטגנים את הפתיתים עם בצל והפטריות. 4מוזגים לאט לאט מהציר לסיר הפתיתים - מוסיפים מעט ציר בכל פעם עד שהפתיתים "שותים" את הנוזלים ומתרככים. 5מטגנים כרישה ובצל סגול. לפני סוף הבישול, מוסיפים אותם לפתיתים. 6מחממים את הבשר המפורק במחבת עם מעט ציר ומניחים מעל הפתיתים. מפזרים בצל ירוק לקישוט ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שהועברו אלינו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |