אוכל
אוכל

פיתה עם פסטו אגוזים ויוגורט

הפתרון המושלם לרעב קטן: ממרח פסטו עשיר של אגוזי מלך, עגבניות מיובשות, פרמז'ן ופטרוזיליה, שמוגש בקרעי פיתה קלויה עם יוגורט. את הפסטו, כמובן, שווה לאמץ באופן כללי לחיים

|מאסטר שף| פורסם13:39
פסטו אגוזים (צילום: רענן כהן, מאסטר שף)
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 פיתות, חתוכות לרבעים וקלויות בתנור עד פריכות
  • 4 כפות יוגורט

לפסטו:

  • חופן קטן אגוזי מלך קלויים
  • חופן קטן עגבניות מיובשות
  • 20 גרם גבינת פרמז׳ן מגוררת
  • כפית חומץ
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל המרכיבים לפסטו במיקסר. טועמים ומתקנים תיבול בעוד מלח, פלפל או חומץ.

2מגישים ביחד עם הפיתות הקלויות והיוגורט.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il