
פיתה עם פסטו אגוזים ויוגורטהפתרון המושלם לרעב קטן: ממרח פסטו עשיר של אגוזי מלך, עגבניות מיובשות, פרמז'ן ופטרוזיליה, שמוגש בקרעי פיתה קלויה עם יוגורט. את הפסטו, כמובן, שווה לאמץ באופן כללי לחיים![]() צילום: רענן כהן, מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):
לפסטו:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל המרכיבים לפסטו במיקסר. טועמים ומתקנים תיבול בעוד מלח, פלפל או חומץ. 2מגישים ביחד עם הפיתות הקלויות והיוגורט. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |