אוכל
אוכל

טאג'ין עוף ברוטב יין ופירות מיובשים

הטאג'ין הוא הרבה יותר מכלי הגשה. קבלו אותו בתבשיל כרעי עוף עם משמשים, צימוקים ושזיפים, שמתבשל לאטו בתנור. מוגש לצד קוסקוס ביתי. רבע שעה הכנה ולתנור

|מאסטר שף VIP| פורסם17:23
טאג'ין עוף ברוטב יין ופירות יבשים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • משמשים
  • צימוקים
  • שזיפים
  • בצל
  • שום
  • יין אדום
  • קינמון
  • מוסקט
  • מלח
  • כרעיים

להגשה:

אופן ההכנה:

1במחבת מבשלים את הפירות היבשים ביין אדום. מוסיפים קינמון, אגוז מוסקט ומלח ומצמצמים.

2בקדרה או בטאג'ין מסדרים את הכרעיים עם הרוטב המצומצם בתנור גריל, בערך 40 דקות. בעשר הדקות האחרונות פותחים את המכסה כדי שתהיה צלייה טובה מלמעלה. מגישים ליד הקוסקוס.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il