
המצרכים (2 מנות):לדג:
לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הדג: מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חותכים את הלמון גראס לרצועות ודופקים עליהן מעט כדי להוציא מהן את הטעם. מכניסים את רצועות הלמון גראס לבטן הדג יחד עם כוכבי האניס. מורחים אותו במעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור כ-12 דקות. באמצע האפייה הופכים אותו צד. 3בינתיים מכינים את הסלט: חותכים את המנגו ועגבניות השרי לקוביות, קוצצים את הכוסברה והצ'ילי ומערבבים. מתבלים במעט מלח ופלפל. 4מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב לקבלת רוטב אחיד. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מנגו. 5מוציאים את הדג מהתנור, מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הדג כ-4 דקות. 6מגישים את הדג לצד הסלט עם הרוטב בצד לטבילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |