אוכל
אוכל

דג בסגנון אסייאתי פריסטייל

פחות מחצי שעה של עבודה ויש לכם ארוחה טעימה ולא שגרתית של דג בסגנון אסייתי עם סלט ורוטב תפוזים ומנגו

|מאסטר שף| פורסם23:02
דג בסגנון אסייאתי  (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 7", קשת
Rating:4.840reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

לדג:

  • דג דניס שלם
  • שני גבעולי למון גראס
  • 2 כוכבי אניס
  • מעט שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל גרוס

לסלט:

  • 1 מנגו גדול
  • 5 עגבניות שרי
  • 1 פלפל צ'ילי טרי
  • חופן כוסברה

לרוטב:

  • 2 כפות יוזו
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • 1 מנגו
  • מיץ מחצי לימון
  • גרידת מלימון שלם
  • גרידה מחצי תפוז

אופן ההכנה:

1מכינים את הדג: מחממים תנור ל-200 מעלות.

2חותכים את הלמון גראס לרצועות ודופקים עליהן מעט כדי להוציא מהן את הטעם. מכניסים את רצועות הלמון גראס לבטן הדג יחד עם כוכבי האניס. מורחים אותו במעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור כ-12 דקות. באמצע האפייה הופכים אותו צד.

3בינתיים מכינים את הסלט: חותכים את המנגו ועגבניות השרי לקוביות, קוצצים את הכוסברה והצ'ילי ומערבבים. מתבלים במעט מלח ופלפל.

4מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב לקבלת רוטב אחיד. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מנגו.

5מוציאים את הדג מהתנור, מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הדג כ-4 דקות.

6מגישים את הדג לצד הסלט עם הרוטב בצד לטבילה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il