
המצרכים :לנודי:
לקרם תרד:
להקפצה:
לסלט תרד:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הנודי: מערבבים יחד את כל החומרים למעט חצי קילו קמח סמולינה. יוצרים מהעיסה שהתקבלה כדורים קטנים, שווים בגודלם. 2מעבירים רבע קילו קמח סמולינה לקערה עמוקה, מסדרים את כדורי הנודי ומכסים ברבע הקילו הנוסף. מעבירים למקרר ל-45 דקות. 3קרם תרד: שוטפים את התרד היטב וחולטים במים רותחים כ-3 דקות. מעבירים את התרד ישירות לקערה עם מי קרח ל-5 דקות. 4סוחטים את התרד היטב מהנוזלים ומקפיצים במחבת עם חמאה ושום. טוחנים את הכל ומתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. 5מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הנודי כ-2 דקות. 6ממיסים את החמאה עם שתי שיני השום ומקפיצים את הנודי המבושלים בעדינות כדקה.מערבבים את מרכיבי הסלט. 7הרכבת המנה: מורחים מקרם התרד על צלחת, עליו מסדרים את הנודי וביניהם מעט מסלט התרד. מטפטפים מסביב לקרם התרד מעט מהחמאה והשום שבהם הקפצנו את הנודי, מגרדים מעל הכל גבינת פרמזן ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |