מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

חינקלי

חושבים שאתם טובים בגלגול? קבלו את אתגר החינקלי, ואם תצליחו – פשוט גלגלו עוד!

|מאסטר שף| פורסם23:48
חינקלי - אירקלי גונשווילי (צילום: מתוך:
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק:

  • 300 גרם קמח
  • מלח (קמצוץ)
  • 130 מ"ל מים

למלית:

  • 200 גרם בשר עגל טחון
  • 150 גרם בשר כבש טחון
  • חצי פלפל חריף קצוץ
  • 4 שיני שום כתושות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 בצלים מגורדים
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • כוס מים

אופן ההכנה:

1מערבבים ידנית את כל חומרי המילוי.

2לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים.

3מניחים ביד אחת עיגול בצק ובמרכזו כך מהמילוי. ובעזרת היד השנייה מקפלים למעין שקיק בצק. סוגרים את הצוואר של השקיק בסיבוב.

4שתי אפשרויות בישול: בסיר עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את הכיסונים 7-5 דקות, או מטגנים בשמן עמוק 7-5 דקות עד להשחמה.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il