
המצרכים :
אופן ההכנה:1קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ושמים בסיר גדול. מוסיפים חצי מהכורכום, מלח ופלפל, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. 2מסננים את התפוחי האדמה ומועכים לפירה חלק מאוד. 3מבשלים 10 ביצים קשות (אפשר באותם מים של תפוחי האדמה). מקלפים וחותכים את הביצים לריבועים בינוניים. 4קוצצים את הבצלים לקוביות בגודל בינוני ומטגנים מעל להבה בינונית במחבת רחבה עם שמן זית עד להזהבה, בערך 12 דקות אגב בחישה מדי פעם. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומטגנים מעט עם הבצל כדקה. מוסיפים את חזה העוף הטחון ומטגנים ביחד עם הבצל והפטרוזיליה תוך בחישה מתמדת, עד שהעוף מוכן ושינה צבעו לחלוטין (אחרי 4 דקות בערך). לקראת סוף הטיגון מוסיפים את שאר הכורכום, פלפל שחור ומלח לפי הטעם. 5שופכים את התכולה למסננת ומניחים בצד עד שיתקרר וכל הנוזלים מתנקזים החוצה. מעבירים לקערה ומערבבים את הפירה עם חזה העוף ועם הביצים הקשות. מוסיפים עוד קצת מלח ופלפל שחור לתוך העיסה (ועוד כורכום אם רוצים). שוברים פנימה 3 ביצים (לא מבושלות) ובוחשים לאט לאט. 6מוסיפים את קמח המצה בהדרגה, עד לקבלת בצק שניתן לעבוד איתו. נותנים לבצק לנוח כ-10 דקות. 7מעצבים את הבצק לצורת לביבות מוארכות ומצפים אותן בקמח מצה. 8שוברים ביצה אל צלחת עמוקה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את הבאנאטאג' בביצה ומטגנים בשמן חצי עמוק וחם, לא יותר מ-5 קציצות בכל פעם, בערך 3 דקות מכל צד או עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג וממשיכים לטגן את שאר הלביבות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |