אוכל
אוכל

קבבים על סלט טאבולה

קציצות חזה עוף עם שומן כבש בתוספת שקדים ועשבי תיבול. טעמים שלא חלמתם עליהם

|מאסטר שף| פורסם17:20
טבולה פתיתים עם קבב (תמונת AVI: mako)
Rating:315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 50 גרם שומן כבש
  • 250 גרם חזה עוף
  • צרור פטרוזיליה
  • 10 גבעולי נענע
  • 1 בצל יבש קטן
  • ראס אל חנות
  • הל טחון
  • פלפל שחור
  • מלח
  • מקלות קינמון
  • 2 כוסות פתיתים עגולים
  • שמן זית
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • סומאק
  • מיץ לימון
  • 50 גרם שבבי שקדים

אופן ההכנה:

1קוצצים את שומן הכבש דק מאוד. מוסיפים את חזה העוף וממשיכים לקצוץ יחד. מוסיפים גם פטרוזיליה, עלי נענע ובצל יבש קצוץ, ממשיכים לקצוץ לעיסה אחת גדולה.

2מתבלים את העיסה בתבלין ראס אל חנות, הל טחון, פלפל שחור ומלח, ומניחים בצד למנוחה.

3משמנים את הידיים ויוצרים קציצות מאורכות – שמורכבות מסביב למקל הקינמון. צולים את הקציצות על גריל או מחבת פסים.

4הפתיתים: מבשלים את הפתיתים במים כמו שמבשלים פסטה. כשהם מוכנים מסננים אותם מהמים ומערבבים אותם עם שמן זית. לאחר שהפתיתים מתקררים, מוסיפים להם עשבי תיבול: עלי נענע, פטרוזיליה, בצל ירוק, ומתבלים במלח, פלפל שחור, סומאק, לימון ושמן זית. מערבבים היטב.

5קולים את השקדים על מחבת יבשה. מצננים ומוסיפים לסלט.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il