
המצרכים :לביסקויט:
לקרמל:
לציפוי השוקולד:
אופן ההכנה:1במיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את החמאה והסוכר כ 2 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את המלח וממשיכים להקציף לקבלת מחית חלקה. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. מוסיפים את המים ואבקת החלב, ומערבבים. 2מוסיפים את הקמח ומקפלים ידנית עם לקקן. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומיישרים לשכבה דקה. מצננים כ-10 דקות במקרר ובינתיים מחממים תנור ל-150 מעלות. 3אופים את שכבת הביסקוויט כ-15-20 דקות.. מוציאים מהתנור וחותכים לצורה הרצויה לחטיפים. מחזירים לתנור לכמה דקות ליבוש. 4מכינים את הקרמל: בסיר קטן מניחים יחד את כל הגלוקוזה, השמנת המתוקה, החלב, הטימין והסוכר ומביאים לרתיחה. מחממים עד ל-115 מעלות ומורידים מיד מהאש. יוצקים מיד לתבנית קטנה ומכסים בביסקוויט כשהקרמל עוד חם. מעבירים לקירור עד שהקרמל מתייצב. 5חותכים את החטיפים לפי גודל הביסקוויטים שהכנו. 6מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד החלב וטובלים בו את החטיפים. מניחים בצד על רשת, מפזרים פיסטוקים קצוצים וכשהשוקולד מפסיק לטפטף מעבירים לקירור. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |