
המצרכים :
רוטב:
אופן ההכנה:1חוצים את הכרשה ומרתיחים במים ושמנת ל-10 דקות. מוציאים את הכרשה ומייבשים בנייר סופג. 2מרוקנים את הגויאבה מגרעינים וגם מחלק מהבשר. שומרים בצד את הבשר ללא הגרעינים. 3מטגנים את השאלוט ופירורי הלחם. מוסיפים עלי סלרי, שומר ונענע קצוצה. 4מחממים תנור ל-120 מעלות. ממלאים את הגויאבה במלית וסוגרים בעזרת 2 עלים של כרשה. מניחים בתבנית שמן זית, חמאה ומלח וצולים הפוך, כשהכרשה כלפי מטה, במשך 25 דקות. לאחר מכן צורבים עוד 5 דקות במחבת עם חמאה, מעט סוכר ומלח. 5רוטב: מרתיחים את עלי הסלרי, הפטרוזיליה והשומר במי מלח 10 דקות. מסננים את העלים ומוסיפים לסיר את כל חומרי הרוטב, מבשלים במשך 10 דקות ומסננים שוב. 6הגשה: שמים בצלחת שטוחה שלולית של רוטב וגויאבה חצויה אחת – הכרשה כלפי מעלה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |