
המצרכים :לטרטר פרידה:
לרוטב הפלפלים:
לג'ל והגרניטה:
לאיולי ווסאבי:
אופן ההכנה:1טרטר פרידה: מערבבים את כל החומרים בקערה. מחלקים ל-4 מנות, באמצעות ניילון נצמד מגלגלים כל מנה לצורת נקניק (רול) ומקפיאים. 2רוטב פלפלים: מעבירים את החומרים במכונת מיצים ומסננים. 3יוצרים את הציפוי: מעבירים לקערה 200 גרם מנוזל הפלפלים ומוסיפים פלקסי ג'ל. מערבבים ומרתיחים. 4כשהרול קפוא טובלים אותו בג'לי החם. מפזרים מעל זרעי כמון כשהג'לי עוד חם. 5מכינים גרניטת חזרת: את הנוזל שנותר מרוטב הפלפלים שופכים לחנקן נוזלי ומסננים. מעבירים מהר למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם שלג. 6איולי ווסאבי: טורפים את החלמון, מיץ הלימון, הווסאבי והחזרת ומזלפים את השמן בעדינות תוך כדי, עד לקבלת מרקם של איולי. 7הרכבת המנה: שמים איולי על צלחת ומעל מניחים את רול הפרידה. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |