מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

שניצל וינאי וסלט עלים חריפים

קסם של ציפוי פריך לבשר עגל, עסיסיות של טיגון וסלט חריף-חמוץ שמרענן את הכל

|מאסטר שף| פורסם22:50
שניצל וינאי - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לשניצל:

  • 6 נתחי שייטל דקים (אבל לא משוטחים)
  • 2 ביצים
  • כף חרדל
  • מלח, פלפל
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

לסלט:

  • 5 צנוניות פרוסות דק
  • תערובת עלים חריפים (מיזונה, חרדל, חזרת או עלים אחרים שאוהבים)
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

1טורפים את הביצים עם החרדל, המלח והפלפל.

2מתבלים את הקמח במלח ופלפל, וטובלים את נתחי השייטל בקמח.

3טובלים את הנתחים המקומחים בביצה המתובלת ומיד מצפים בפירורי הלחם.

4מטגנים בשמן עמוק וחם לפריכות. מניחים על רשת לשמירת הפריכות.

5מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט ומתבלים במעט לימון, שמן זית ומלח.

6מגישים את השניצל בליווי הסלט, ובצד מעט חרדל, פלפל שחור ופלפל חריף שרוף באש, שמעליו מזליפים מעט שמן זית ומלח גס.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il