
המצרכים (3 מנות):לאורז:
לפרגית:
לרוטב:
אופן ההכנה:לאורז: 1מרתיחים בסיר קטן את המים ומוסיפים את המלח והפלפל השחור. 2מטגנים את האורז ההודי בסיר עם שמן הזית. 3כשהמים רותחים מוסיפים אותם לאורז, מכסים ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. לפרגית: 4שמים בקערה את הפרגיות, שמן זית ופפריקה מתוקה, ומערבבים. מכסים בניילון נצמד לכ-20 דקות. לרוטב: 5חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית עד להזהבה. 6מוסיפים את התימין ואת הפלפל החריף. 7מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. 8כשרותח מוסיפים את הקארי, המלח והפלפל ומצמצמים עד שהרוטב מסמיך. 9כשהאורז מוכן מערבבים בעדינות. 10מטגנים את הפרגיות בשמן זית במחבת גדולה עד להשחמה. צילחות: 11לוקחים צלחת מעט עמוקה ושופכים בה מעט מהרוטב. 12משמנים רינג או קערה קטנה ודוחסים בפנים אורז. הופכים בעדינות על הרוטב. 13מניחים את הפרגית באלכסון על האורז ומקשטים במעט תימין או עירית קצוצה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |