אוכל
אוכל

מוח צרוב בקרם שורש

מנה מקסימה לבשלנים אמיצים המשלבת טעמים ומרקמים שפשוט ימסו לכם בפה

|מאסטר שף| פורסם17:39
מוח צרוב בקרם שורש (תמונת AVI: mako)
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • כ- 600 גרם מוח

לקרם שורש

  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 ראש סלרי
  • 1 בצל גדול
  • 1 כרישה (החלק הלבן)
  • 1 שמנת לבישול
  • פלפל לבן
  • מלח
  • חופן גרגרי כוסברה טחונים
  • 5 שיני שום
  • 2 ענפי תימין טרי
  • מעט אורגנו טרי
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1שמים את כל ירקות קרם השורש בסיר על להבה גבוהה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד להתרככות השורשים.

2מעבירים את שאר מרכיבי הקרם לבלנדר בעל להב מתכת מוסיפים וטוחנים למחית חלקה.

3צורבים את המוח כ 30 שניות מכל צד על מחבת עבה.

4מסדרים על צלחת את המוח ומעליו מוזגים את קרם השורש.

5מקשטים בעלי סלרי קצוצים ובגרידות לימון ותפוז. תיהנו.

>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il