
המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים ולשים את כל המצרכים יחד כ-10 דקות במיקסר, לקבלת בצק חלק. מכסים ומניחים בצד לתפיחה של כ-40 דקות. מוציאים לבצק את האוויר בעזרת הידיים ומתפיחים שוב כ-40 דקות. 2מכינים את המלית: מערבבים את המנגולד עם המלח הגס ובעזרת הידיים מעסים את המנגולד היטב ובחוזקה (כדי להוציא ממנו את המרירות). שוטפים היטב את עלי המנגולד. 3קוצצים גס את המנגולד ומערבבים עם הבצל הירוק, הפפריקה המתוקה והחריפה, שמן הזית והמלח. >> לכל המתכונים מפרק המאפים של "מאסטר שף" 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים כף גדושה של מלית המנגולד, וסוגרים את הבצק לצורת משולש. מהדקים היטב ומניחים בצד לתפיחה של כ-15 דקות. 6מורחים בשמן זית ואופים בתנור כ-15 דקות, עד שהבצק שחום. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |