אוכל
אוכל

כדורי אורז ממולאים בריקוטה ודובדבני אמרנה

הארנצ'יני, אותם כדורי אורז מטוגנים, לא חייבים להגיע בגרסה המלוחה: כדורי אורז במילוי ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה במתקתקות נעימה

|מאסטר שף VIP| פורסם16:00
כדורי אורז מתוקים ממולאים בריקוטה ודובדבני אמרנה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.546reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לכדורים:

  • אורז ארבוריו
  • 1/2 כוס מרטיני
  • חלב חם מהול במים

למילוי:

  • ריקוטה
  • מעט מסקרפונה
  • דובדבני אמרנה קצוצים
  • חמאה

לציפוי:

  • קמח
  • ביצה
  • פירורי פנקו

לרוטב:

  • סירופ אמרנה
  • חמאה
  • חופן פיסטוקים קלופים

אופן ההכנה:

1הכדורים: בסיר מטגנים ארבוריו בחמאה. מוסיפים את המרטיני. לאחר צמצום, מוסיפים את החלב החם המהול, מבשלים עד לריכוך ומקררים.

2המילוי: מערבבים ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה קצוצים עם מעט מהסירופ שלהם.

3יוצרים כדורים מהאורז וממלאים בתערובת. מטגנים בחמאה /ג'הי.

4טובלים את הכדורים בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי הפנקו.

5הרוטב: מערבבים את סירופ האמרנה עם חמאה ומזלפים מלמעלה. מפזרים את הפיסטוקים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il