אוכל
אוכל

קרעי פסטה בירקות

פטריות, שום, קונפי ארטישוק ובזיליקום בשמנת מתוקה על פסטה בעבודת יד. מנה כפרית ונעימה שמביאה קצת חורף לפה

|מאסטר שף VIP| פורסם16:34
קרעי פסטה בירקות (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לרוטב:

  • בצל אדום
  • שמן זית
  • שום
  • פטריות פורטובלו
  • בזיליקום
  • ארטישוק
  • שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל

לפסטה:

  • קמח לפסטה
  • ביצה
  • מלח
  • שמן זית
  • מיץ מסלק

אופן ההכנה:

1חותכים בצל אדום לטבעות ומטגנים. מחממים תנור ל-175 מעלות. חותכים את החלק התחתון של ראש השום, מושחים בשמן זית, סוגרים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-40 דקות.

2מורחים את פטריות הפורטובלו בשמן זית ומכניסים לתנור עם השום. חולטים את הבזיליקום במשך דקה במים רותחים ומעבירים למי קרח.

3מקלפים את הארטישוק עד שנשאר הלב בלבד. חותכים לפלחים. מטגנים את הארטישוק בשמן על אש נמוכה עד לריכוך וקבלת קונפי.

4הפסטה: על כל 100 גרם קמח פסטה מוסיפים ביצה+מלח+שמן זית. סוחטים סלק ומוסיפים לבצק. לשים היטב את הבצק ומכניסים למקרר. מרדדים עם הרבה קמח לאיזו צורה שרוצים.

5הרוטב: במחבת בה טיגנו את הבצל מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל ומצמצמים מעט. מוסיפים את הירקות ואת קרעי הפסטה, מערבבים היטב ומגישים חם.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il