
המצרכים :לרוטב:
לפסטה:
אופן ההכנה:1חותכים בצל אדום לטבעות ומטגנים. מחממים תנור ל-175 מעלות. חותכים את החלק התחתון של ראש השום, מושחים בשמן זית, סוגרים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-40 דקות. 2מורחים את פטריות הפורטובלו בשמן זית ומכניסים לתנור עם השום. חולטים את הבזיליקום במשך דקה במים רותחים ומעבירים למי קרח. 3מקלפים את הארטישוק עד שנשאר הלב בלבד. חותכים לפלחים. מטגנים את הארטישוק בשמן על אש נמוכה עד לריכוך וקבלת קונפי. 4הפסטה: על כל 100 גרם קמח פסטה מוסיפים ביצה+מלח+שמן זית. סוחטים סלק ומוסיפים לבצק. לשים היטב את הבצק ומכניסים למקרר. מרדדים עם הרבה קמח לאיזו צורה שרוצים. 5הרוטב: במחבת בה טיגנו את הבצל מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל ומצמצמים מעט. מוסיפים את הירקות ואת קרעי הפסטה, מערבבים היטב ומגישים חם. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |