1מקציפים במיקסר את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף רך ויציב. מוציאים מהמיקסר ומקפלים פנימה חצי כוס קמח, חצי כוס שמן וחצי כוס חלב. מוסיפים חצי כוס קמח וחצי כוס חלב נוספים ומערבבים עד לקבלת בלילה הומוגנית. מוסיפים את הפירה ומערבבים היטב.
2מחממים מחבת בינונית עם שמן ויוצקים לתוכה עיגולי פנקייק קטנטנים.
3הסירופ: ממיסים סוכר במים עד להמסת הסוכר. מוסיפים 5 תותים קצוצים ומבשלים כמה דקות יחד. מוסיפים תמצית רימונים וחומץ פירות יער ומבשלים יחד עד שהתותים מתפרקים. אם הסירופ סמיך מדי, מדללים אותו לפי הצורך עם מיץ פירות יער (1/4 עד 1/2 כוס).
4ההגשה: בצלחת עמוקה עורמים חמישה פנקייקים ועליהם יוצקים את רוטב הפירות. מקשטים בתותים שלמים, החתוכים בצורת מניפה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים