אוכל
אוכל

שכבות צלויות בלקניות

מנה מרובדת טעמים, עם שכבות בשר טחון, פירה קטיפתי, ירקות צלויים וגבינת מנצ'גו

|מאסטר שף| פורסם18:00
שכבות בלקניות (תמונת AVI: mako)
Rating:210reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 1 חציל
  • 3 עגבניות
  • 2 בצלים
  • 1 ראש שום
  • 3 פלפלים
  • שמן זית
  • תפוחי אדמה
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • מלח
  • חמאה
  • מעט חלב
  • גבינת מנצ'גו
  • שמנת

אופן ההכנה:

1מושחים בשמן זית את החצילים, העגבניות, הבצלים, השום והפלפלים ואופים עד להשחמה מכל הצדדים.מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במשך כ-12 דקות.

2מטגנים את הבשר, קולפים את העגבניות, קוצצים ומוסיפים לבשר עם מעט מלח. מבשלים על אש קטנה עד לצמצום כל הנוזלים.

3מוציאים את בשר החצילים ומעבירים למסננת, קולפים את הפלפלים ומעבירים למסננת. מנקים את הבצל ומפרידים את השכבות.

4מועכים את תפוחי האדמה לפירה יחד עם חמאה, חלב ושיני השום.

5מסדרים בשכבות פלפלים, בשר חציל, בשר טחון עם עגבניות, בצל, גבינת מנצ'גו מגוררת ופירה. מורחים מלמעלה שכבה עדינה של שמנת.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל מתכוני התכנית

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il