מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

טרטר אינטיאס עם גספצ'ו

מנה ראשונה מרעננת במיוחד שמכינים גם יחסית בקלות. טרטר הדג של אדי בבייב ממאסטר שף הוא המתכון הכי מרענן וכיפי שיש

|מאסטר שף| פורסם16:16
טרטר אינטיאס וגספצ'יו (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

לדג:

  • 300 גרם אינטיאס טרי
  • קורט מלח

לגספצ'יו

  • כ-15 עגבניות שרי מנומרות
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית להגשה
  • עירית קצוצה לקישוט
  • בוטנים קצוצים לקישוט

אופן ההכנה:

1קוצצים את הדג לקוביות ומערבבים עם מעט מלח

2טוחנים במעבד מזון את עגבניות השרי, הפלפל החריף, הפפריקה, המלח והפלפל. מסננים את התערובת לקבלת מרק עגבניות חלק.

3מסדרים את המרק בצלחות, מזלפים מעל שמן זית, מסדרים את קוביות הדג מעל ומקשטים בעירית קצוצה ובוטנים.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il