אוכל
אוכל

מעורב ירושלמי על מצע פיטריה

לא חייבים לנסוע לירושלים בשביל מעורב טוב, אפשר ומומלץ להישאר במטבח ולפנק את עצמכם במנה מנצחת

|מאסטר שף| פורסם19:16
מעורב ירושלמי על מצע פטריה (תמונת AVI: mako)
Rating:3.821reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 פטריות פורטבלו גדולות
  • שמן זית
  • כף וחצי רוטב טריאקי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חצי בצל פרוס
  • שן שום קצוצה
  • 100 גרם לבבות
  • 100 גרם טחול
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • חופן עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

1ממליחים ומפלפלים את הפטריות ומטגנים בשמן זית על אש נמוכה.

2מערבבים בקערה את רוטב הטריאקי, שתי כפות שמן זית, מלח ופלפל ומוסיפים לפטריות במהלך הטיגון.

3במחבת נפרדת מחממים שתי כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הפרוס ושן השום הקצוצה. מוסיפים את בשר המעורב הירושלמי וממשיכים לטגן. לאחר מכן מוסיפים מרק עוף, מערבבים ומטגנים מספר דקות נוספות.

4מניחים על הצלחת את הפטריות והבשר, מפזרים עירית קצוצה ומקשטים בבצל ירוק. בתיאבון.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (מנה אחת)

אנרגיה641 קלוריות
חלבונים58 גרם
פחמימות27 גרם
שומנים33 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il