1ממליחים ומפלפלים את הפטריות ומטגנים בשמן זית על אש נמוכה.
2מערבבים בקערה את רוטב הטריאקי, שתי כפות שמן זית, מלח ופלפל ומוסיפים לפטריות במהלך הטיגון.
3במחבת נפרדת מחממים שתי כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הפרוס ושן השום הקצוצה. מוסיפים את בשר המעורב הירושלמי וממשיכים לטגן. לאחר מכן מוסיפים מרק עוף, מערבבים ומטגנים מספר דקות נוספות.
4מניחים על הצלחת את הפטריות והבשר, מפזרים עירית קצוצה ומקשטים בבצל ירוק. בתיאבון.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (מנה אחת)
| אנרגיה | 641 קלוריות |
| חלבונים | 58 גרם |
| פחמימות | 27 גרם |
| שומנים | 33 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבות
עלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה