
המצרכים :
אופן ההכנה:1פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים. מערבבים בכלי אחד קמח מתובל בפפריקה, פלפל שחור ומלח, בכלי שני חרדל וביצים (כפית חרדל על כל ביצה) ובכלי שלישי תערובת פנקו ושקדים. 2טובלים השניצל בקמח, אחר כך בביצה ואחר כך בפנקו. מניחים על צלחת ושומרים במקרר. לקראת ההגשה מוציאים ומטגנים. 3מכינים סירופ שוקולד: מחממים בסיר קטן שוקולד, 10-20 מ"ל שמנת וכ-20 גרם חמאה (לא להגיע לרתיחה). 4מערבבים עד שהשוקולד נמס, מוסיפים את הצ'ילי הקצוץ, משאירים על אש קטנה מאוד ומערבבים מדי פעם למשך חצי שעה לפחות. מסננים. 5להגשה: פורסים את החלה, מניחים על פרוסה אחת שניצל, מוזגים עליו רוטב ועליו מניחים פרוסת מנגו. סוגרים עם פרוסת חלה נוספת. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |