
המצרכים :לבצק:
לקציצות בשר:
למטבוחה:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים החומרים היבשים של הבצק. מוסיפים את הרטובים ומעבדים לבצק אחיד. מניחים את הבצק בקערה משומנת ומניחים בצד לשעה של התפחה. אחרי שעה מוציאים את האוויר מהבצק, לשים שוב ומניחים להתפחה של עוד שעה. 2מכינים עיגולים מאורכים מהבצק ומתפיחים אותם עוד 20 דקות. בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק. 3מטגנים את הבצק בשמן, עד שהוא מזהיב. 4קציצות הבשר: מערבבים את כל חומרי הקציצות לעיסה אחידה. מעצבים קציצות שטוחות ומטגנים אותן במעט שמן. 5המטבוחה: מטגנים את השום, מוסיפים את הפלפלים הקלויים ולאחר מספר דקות מוסיפים את העגבניות. מוסיפים סוכר, מלח ופלפל, מערבבים, ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה – עד שעה. המטבוחה מתבשלת בנוזלים של העגבניות. מבשלים עד שלא נשארים יותר נוזלים. 6ממלאים את הפריקסה במטבוחה וקציצות. אפשר להוסיף גם: זיתים, ביצה קשה, תפוח אדמה מבושל ועוד. מגישים חם. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |