אוכל
אוכל

מרק דגים

כל מי שמבין יודע שאין תחליף למרק דגים טוב, בואו להינות משילוב מדהים של טעמים ומוצרים טריים שיעשו לכם רק טוב

|מאסטר שף| פורסם18:19
מהאודישן של דני שמש: מרק וקבבוני דגים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.230reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • ראשים ואדרות של שני סוגי דגים
  • סלרי גבעולים
  • גזר חתוך גס
  • שמן זית
  • שומר חתוך גס
  • כוכב אניס
  • יין לבן כוס
  • 5 עגבניות חתוכות גס
  • בצל חתוך גס
  • פטרוזיליה צרור
  • תימין 5 גבעולים
  • כרישה חתוכה גס
  • מים

למרק

  • תפו"א חתוך לפרוסות דקות
  • שומר חתוך לפרוסות דקות
  • כרישה חתוכה לפרוסות דקות
  • אבקת צ'ילי
  • זעפרן
  • מלח
  • רצועות נקיות מעור של דג ים
  • יין לבן חצי כוס

אופן ההכנה:

1מרתיחים שמן זית , מטגנים שומר ,גזר,בצל, כרישה וסלרי.

2מוסיפים עגבניות חתוכות , מוסיפים יין לבן, מוסיפים אחרי אידוי קל את האידרות והראשים של הדגים, מוסיפים מים עד לכיסוי ולאחר מכן את הפטרוזיליה התימין וכוכב האניס.

3מרתיחים בלי מכסה כ – 25 דקות מסננים ושומרים את המים.

4בסיר נפרד – מטגנים פרוסות תפו"א ,פרוסות שומר ופרוסות גזר עד לאידוי.

5מוסיפים את הציר ,זעפרן , אבקת צ'ילי, מתקנים תיבול עם מלח + יין.

6אחרי רתיחה קלה מוסיפים את רצועות הדג ומגישים.

סימון תזונתיעבור כל המתכון:

קלוריות1204 אנרגיה
חלבונים25.11 גרם
פחמימות165.08 גרם
שומנים35.39 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il