
המצרכים (4 מנות):
למרק
אופן ההכנה:1מרתיחים שמן זית , מטגנים שומר ,גזר,בצל, כרישה וסלרי. 2מוסיפים עגבניות חתוכות , מוסיפים יין לבן, מוסיפים אחרי אידוי קל את האידרות והראשים של הדגים, מוסיפים מים עד לכיסוי ולאחר מכן את הפטרוזיליה התימין וכוכב האניס. 3מרתיחים בלי מכסה כ – 25 דקות מסננים ושומרים את המים. 4בסיר נפרד – מטגנים פרוסות תפו"א ,פרוסות שומר ופרוסות גזר עד לאידוי. 5מוסיפים את הציר ,זעפרן , אבקת צ'ילי, מתקנים תיבול עם מלח + יין. 6אחרי רתיחה קלה מוסיפים את רצועות הדג ומגישים. סימון תזונתיעבור כל המתכון:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |