אוכל
אוכל

ברוקולי בעשבי תיבול

מתכון למנת ברוקולי עם תימין, מרווה, רוזמרין ואורגנו. תוספת טעימה ומנצחת

|מאסטר שף| פורסם13:24
דניאל משחזר מנה (תמונת AVI: mako)
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

המצרכים:

  • ראש ברוקולי
  • 50 גרם חמאה
  • גבעול תימין
  • גבעול מרווה
  • גבעול רוזמרין
  • גבעול אורגנו
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים לה את עשבי התיבול.

2חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים ומכניסים למחבת. מקפיצים, ומניחים להם לספוג את טעם החמאה והתבלינים.

3מוציאים את הברוקולי לצלחת, ללא גבעולי התבלינים. ממליחים ומפלפלים בעדינות (לא חובה) ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il