אוכל
אוכל

סטייק פרגית במילוי גזר

פרגית עסיסית במילוי פרוסות גזר מתקתקות, עם בטטות, תפוחי אדמה ורוטב שמנת בצל

|מאסטר שף| פורסם14:12
המנה של מוסא (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:2.514reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 2 סטייק פרגית

  • גזר אחד
  • מלח פלפל
  • תפוח אדמה 2
  • 1 בטטה
  • שמנת מתוקה
  • 2 בצלים

אופן ההכנה:

1להכנת הפירה: מכניסים לתנור את הבטטה ותפוח האדמה עטופים בנייר כסף על חום מקסימלי. לאחר חצי שעה בודקים בעזרת מזלג אם מספיק רך, ומוציאים.

2מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, מוסיפים חמאה ומועכים. את הבטטה מעבירים דרך מסננת ואת תפוח האדמה רק מועכים עם החמאה.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4להכנת הבשר: חותכים גזר לרצועות דקות וממלאים בו את הסטייק פרגית. ממליחים ומפלפלים, סוגרים בצורת רול, עוטפים בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.

5מוציאים מהתנור, חותכים באמצע בצורת אלכסון ומסדרים על צלחת. ליד כל רול יעמוד פירה שעבר דרך רינג קטן.

6לרוטב שמנת עם בצל: מקפיצים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים שמנת מתוקה ממליחים ומפלפלים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il