
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מקרמלים את הסוכר עם 2 כפות מים. כשנוצר קרמל מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים בפנים את הלמון גראס. 2פותחים את הקארי בסיר חם עם מעט שמן. מוסיפים את הפלפל צ'ילי, חמאת הבוטנים וקרם הקוקוס ומתחילים לצמצם. 3טוחנים את הנוזלים יחד עם הלמון גראס בבלנדר מוט ומסננים רק את הנוזלים לתוך התבשיל. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. 5צולים את דלעת הערמונים כ-45 דקות, עד לריכוך. 6חותכים את הדלעת הרגילה לקוביות ואת הכרובית לפרחים ומבשלים אותן במים למשך 3-5 דקות. 7חותכים את הפרגיות לקוביות ומקפיצים במחבת חמה עם מעט שמן זית, בצל ושום, עד שהבשר צרוב והבצל והשום זהובים. 8מוסיפים את הירקות והפרגיות לתבשיל קרם הקוקוס, מתקנים טעמים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. 9משרים את האורז במים למשך 10 דקות, מסננים ומבשלים אותו בציר עוף. 10מרוקנים את דלעת הערמונים מגרעינים ושמים בפנים מהאורז המוכן. 11צלחות: מעבירים את תבשיל הקארי לקערה עמוקה, ומניחים במרכז את דלעת הערמונים עם האורז. 12מפזרים את עשבי התיבול והג'ינג'ר ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |