1מטגנים את כרעי העוף בשמן במחבת רחבה מעל להבה גבוהה עד הזהבה – 5 דקות מכל צד.
2מוסיפים את העגבניות החתוכות, אפונה, גזר קצוץ ותבלינים. מטגנים תוך ערבוב 3 דקות עד ריכוך קל של הירקות. מוסיפים ציר עוף ורסק, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה לפחות שעה. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול.
3לאטריות: מטגנים את האטריות בשמן עד שמזהיבות. מוסיפים את המלח ומים רותחים, מכסים ומבשלים כ-3 דקות על להבה בינונית-נמוכה, עד שהאטריות רכות.מגישים לצד העוף.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים