אוכל
אוכל

פילה לוקוס בסו-ויד

מתכון לפילה לוקוס עם סלק, גזר, ברוקולי, כרובית וגם שעועית ירוקה שמוכנים בטכניקה ייחודית של בישול בוואקום. התחלתם לבשל עם סו ויד? נסו את זה

|מאסטר שף| פורסם15:01
פילה לוקוס בסו ויד (צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף)
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
Rating:58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלוש שעות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לוקוס באורך 7 עד 10 ס"מ ועובי ס"מ, רצוי ממרכז הדג ומטה לכיוון הזנב
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

לירקות:

  • 3 פרחי כרובית
  • מעט שעועית ירוקה
  • 3 פרחי ברוקולי
  • גזר
  • סלק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1הירקות: מתבלים את כל הירקות במלח, פלפל ושמן זית.

2מכניסים את הגזר והסלק לשקית ואקום אחת ואת שאר הירקות לשקית שנייה. מוציאים את האוויר ומכניסים לתנור על חום 95 מעלות ל-20 דקות. את השקית עם הסלק והגזר משאירים 20 דקות נוספות.

3מתבלים את הדג במלח, פלפל ושמן זית.

4מכניסים את הדג לשקית ואקום ומרוקנים את האוויר. מכניסים לתנור בחום של 54 מעלות ל-25-30 דקות.

5מוציאים ומטגנים את הדג בשמן רק מהצד של העור, עד להזהבה.

6מגישים את הדג לצד הירקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il