
המצרכים :
לירקות:
אופן ההכנה:1הירקות: מתבלים את כל הירקות במלח, פלפל ושמן זית. 2מכניסים את הגזר והסלק לשקית ואקום אחת ואת שאר הירקות לשקית שנייה. מוציאים את האוויר ומכניסים לתנור על חום 95 מעלות ל-20 דקות. את השקית עם הסלק והגזר משאירים 20 דקות נוספות. 3מתבלים את הדג במלח, פלפל ושמן זית. 4מכניסים את הדג לשקית ואקום ומרוקנים את האוויר. מכניסים לתנור בחום של 54 מעלות ל-25-30 דקות. 5מוציאים ומטגנים את הדג בשמן רק מהצד של העור, עד להזהבה. 6מגישים את הדג לצד הירקות. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |