
סנדויץ' של ילדות: חלה עם קציצות, רוטב סלסה וטחינההנה כריך ששווה לגדול עליו: קציצות שמנמנות נחות על רוטב סלסה ועם סלט מעקצץ מעל ועוד בתוך חלה. תענוג![]() |
המצרכים :לקציצות:
לסלסה:
לסלט פלפלים חריף:
לסנדוויץ':
אופן ההכנה:1הקציצות: במעבד מזון שמים את הבצל, הפטרוזיליה, שיני השום, תפוח האדמה, פרוסת חלה שהוספגה במים ונסחטה, טוחנים הכל למרקם דק. 2בקערה שמים את הבשר, מוסיפים ביצה, בהרט, מלח, פלפל שחור גרוס, 2 כפות מהתערובת וכף טחינה. מערבבים את כל המרכיבים ביד ולשים מספר דקות. שמים במקרר עם ניילון נצמד למשך חצי שעה. 3הסלסה: מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות. קוצצים שלוש שיני שום, מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את השום עד להשחמה קלה. מוסיפים את העגבניות עם כפית סוכר. לאחר רתיחה מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. 4סלט הפלפלים החריפים: מטגנים את הפלפלים החריפים בשמן עמוק, מכניסים לשקית ולאחר צינון מקלפים את הפלפלים. חותכים לקוביות (מומלץ עם כפפות) מוסיפים מלח, פלפל ולימון. 5מוציאים את הבשר מהמקרר ומטגנים קציצות לא עבות בשמן. 6הרכבת הסנדויץ': מורחים סלסה על פרוסות החלה, מניחים את הקציצות ומעליהן שמים מעט מסלט הפלפל החריף. מוסיפים רצועות מלפפון חמוץ וסוגרים עם הפרוסה השנייה. להגיש עם טחינה בצד. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |