
המצרכים (2 מנות):לרביולי:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1פורסים את הסלק במנדוליה או בסכין חדה לפרוסות דקות. 2מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים עם הסוכר והחומץ. מכבים את האש ומוסיפים את פרוסות הסלק. משרים ל-10 דקות ומסננים מהמים. 3על חצי מפרוסות הסלק מסדרים כפית גבינה כחולה וסוחטים עגבניה מעל. סוגרים לצורה של רביולי עגול עם החצי הנותר של פרוסות הסלק. 4מכינים את הרוטב: מערבבים את שני סוגי היוגורט עם השמיר, הפלפל, המלח והסלק. טוחנים בבלנדר מוט לקרם חלק. 5מסדרים בצלחת את הרוטב ומעל את הרביולי. מגישים. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |