אוכל
אוכל

רביולי סלק במילוי גבינה

מי אמר שרביולי חייב להיות מבצק? יהודה ממאסטר שף הכין רביולי שעשויים לגמרי מסלק, במילוי גבינה כחולה וברוטב יוגורט מרענן. נשמע טעים? אתם לא מבינים עד כמה

|מאסטר שף| פורסם12:17
רביולי סלק במילוי גבינה  (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 7", קשת 12
Rating:4.715reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לרביולי:

  • 2 סלקים
  • כוס מים
  • כף חומץ
  • כפית סוכר

למילוי:

  • 150 גרם גבינה כחולה
  • 2 עגבניות גדולות

לרוטב:

  • חצי כוס איירן
  • חצי כוס יוגורט עזים
  • חופן שמיר קצוץ
  • 1 פלפל צ'ילי טרי קצוץ
  • חצי כפית מלח
  • רבע סלק מגורד

אופן ההכנה:

1פורסים את הסלק במנדוליה או בסכין חדה לפרוסות דקות.

2מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים עם הסוכר והחומץ. מכבים את האש ומוסיפים את פרוסות הסלק. משרים ל-10 דקות ומסננים מהמים.

3על חצי מפרוסות הסלק מסדרים כפית גבינה כחולה וסוחטים עגבניה מעל. סוגרים לצורה של רביולי עגול עם החצי הנותר של פרוסות הסלק.

4מכינים את הרוטב: מערבבים את שני סוגי היוגורט עם השמיר, הפלפל, המלח והסלק. טוחנים בבלנדר מוט לקרם חלק.

5מסדרים בצלחת את הרוטב ומעל את הרביולי. מגישים.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il