אוכל
אוכל

כבד אווז צלוי ברוטב בצל ויין

כבד אווז בטיגון קלאסי עם תוספת מיוחדת של פטריות חורש ויין אדום

|מאסטר שף| פורסם21:00
כבד אווז צלוי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.164reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • כף סוכר
  • 1 בצל קצוץ
  • שמן זית
  • 2 פטריות חורש חתוכות לקוביות
  • כוס יין אדום
  • מלח
  • פלפל
  • 4-5 חתיכות יפות של כבד אווז

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת, שמים כף סוכר ומחכים שייווצר קרמל.

2מוסיפים את הבצל, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים היטב עד להזהבה.

3מוסיפים את פטריות החורש ומטגנים עוד 3-4 דקות.

4מוסיפים מלח, פלפל, את היין ומצמצמים את הרוטב היטב.

5ממליחים ומפלפלים את חתיכות כבד האווז, מחממים מחבת ללא שמן וצולים את הכבד כ-2 דקות לכל צד.

6מניחים מעט מהרוטב בתחתית צלחת ההגשה. מסדרים סביב את כבדי האווז ויוצקים מעט מהרוטב מעל הכבדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il