מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

כבד אווז צלוי ברוטב בצל ויין

כבד אווז בטיגון קלאסי עם תוספת מיוחדת של פטריות חורש ויין אדום

|מאסטר שף| פורסם21:00
כבד אווז צלוי (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • כף סוכר
  • 1 בצל קצוץ
  • שמן זית
  • 2 פטריות חורש חתוכות לקוביות
  • כוס יין אדום
  • מלח
  • פלפל
  • 4-5 חתיכות יפות של כבד אווז

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת, שמים כף סוכר ומחכים שייווצר קרמל.

2מוסיפים את הבצל, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים היטב עד להזהבה.

3מוסיפים את פטריות החורש ומטגנים עוד 3-4 דקות.

4מוסיפים מלח, פלפל, את היין ומצמצמים את הרוטב היטב.

5ממליחים ומפלפלים את חתיכות כבד האווז, מחממים מחבת ללא שמן וצולים את הכבד כ-2 דקות לכל צד.

6מניחים מעט מהרוטב בתחתית צלחת ההגשה. מסדרים סביב את כבדי האווז ויוצקים מעט מהרוטב מעל הכבדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il