
כבד אווז צלוי ברוטב בצל וייןכבד אווז בטיגון קלאסי עם תוספת מיוחדת של פטריות חורש ויין אדום![]() |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת, שמים כף סוכר ומחכים שייווצר קרמל. 2מוסיפים את הבצל, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים היטב עד להזהבה. 3מוסיפים את פטריות החורש ומטגנים עוד 3-4 דקות. 4מוסיפים מלח, פלפל, את היין ומצמצמים את הרוטב היטב. 5ממליחים ומפלפלים את חתיכות כבד האווז, מחממים מחבת ללא שמן וצולים את הכבד כ-2 דקות לכל צד. 6מניחים מעט מהרוטב בתחתית צלחת ההגשה. מסדרים סביב את כבדי האווז ויוצקים מעט מהרוטב מעל הכבדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |