אוכל
אוכל

סנדוויץ' פטריות ובשר נא

כשתסיימו להכין את הסנדוויץ' הזה, תעצרו ותסתכלו רגע על מגדל הפטריות והבשר הנע שבניתם בתוך לחמנייה, לצד טבעות תפוחי אדמה שמנוניות. אין, אמריקה

|מאסטר שף VIP| פורסם14:03
סנדוויץ' פטריות ובשר נא בצד טבעות תפוח אדמה מטוגן (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

ללחמנייה:

  • לחמניית המבורגר
  • שום
  • שמן זית
  • חרדל

למילוי:

  • 2 פטריות פורטובלו
  • שמן זית
  • חרדל
  • לימון
  • זעתר
  • בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • נענע

לטבעות תפוח אדמה:

  • שמן זית
  • תפוח אדמה
  • נבטים
  • פלפל אדום מתוק

לרוטב:

  • שמן זית
  • חרדל דיז'ון
  • מיץ לימון
  • עלי זעתר
  • בצל ירוק

אופן ההכנה:

1במחבת שורפים מעט את הלחמנייה עם שום, שמן זית וחרדל.

2במחבת נפרדת מטגנים את הפטריות בשמן זית, חרדל, לימון וקצת זעתר קצוץ.

3הבשר - בקערה מערבבים היטב את הבשר הטחון עם בצל קצוץ, זעתר, נענע, וקצת רוטב משמן זית, חרדל ולימון.

4הטבעות תפוחי אדמה: מקלף את תפוח האדמה ומוציאים ממנו את תכולתו. חותכים לטבעות (ממש כמו טבעות בצל), מחממים שמן זית במחבת ומטגנים. לאחר שהזהיבו, מוציאים את הטבעות ומגישים על מצע נבטים ולצדם פלפל מתוק חי.

5הרוטב: מערבבים בקערה שמן זית, חרדל דיז'ון, מיץ לימון, עלי זעתר ובצל ירוק.

6הרכבת הסנדוויץ': בתוך הלחמנייה שמים פטריה ומעליה מסדרים בשר נא. מעל מסדרים עוד פטריה. מגישים לצד טבעות תפוחי האדמה והרוטב.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il