
המצרכים :לבסיס:
לטופי:
לגלידה:
אופן ההכנה:1הבסיס: טוחנים במעבד מזון את הפתי בר עם חמאה, סוכר, מסקרפונה וקמח לעיסת פירורים. מוציאים ומשטחים בתבנית טארט. אופים בחום בינוני 20 דקות. 2הטופי: מחממים את הסוכר במחבת עד שהוא הופך לקרמל. כשכל הסוכר נמס מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד שכל גבישי הסוכר נמסים ונוצר טופי חלק. 3במחבת נוספת מחממים רבע מכמות הטופי יחד עם הקינמון, החמאה והתפוחים, עד שהם מתרככים מעט. 4מוציאים את הבסיס מהתנור ומסדרים את התפוחים. מחזירים לתנור ל-10 דקות. 5מוציאים מהתנור ושופכים את יתרת הטופי. 6לגלידה: מערבבים את כל חומרי הגלם ומכניסים למכונת הגלידה לשעה. 7מגישים את הטארט עם הגלידה. *אפשר לשמור בצד חלק מפירורי הפתי בר, לערבב אותם עם טופי ולסדר למעלה לפני האפייה האחרונה. המתכונים מובאים פה כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |