
המצרכים (4 מנות):לחלה:
לקונפי ברווז:
לגלסאז' תפוז סיני:
אופן ההכנה:1החלה: לשים את כל המרכיבים במיקסר 7-10 דקות, מכסים ומניחים להתפחה של כשעה ורבע. 2קונפי ברווז: צולים את השוקיים בשמן עד השחמה. מוסיפים שמן זית עד כיסוי, בצלי שאלוט, שום, מרווה, מלח הודי, תימין וורדים יבשים ומבשלים על אש נמוכה מאוד שעה ורבע, עד שהברווז מתרכך. 3גלסאז': מבשלים את כל המרכיבים יחד עד שהקליפות מתרככות. 4מפרידים את בשר הברווז מהעצם וקוצצים דק. מוסיפים ציר בקר מצומצם, בצל מטוגן, מלח, פלפל וקצת סוכר ומערבבים. 5מחלקים את הבצק לכדורים של 100 גרם כל אחד ומשמנים תבנית קפיץ עגולה. 6ממלאים כל עיגול בצק בתערובת הברווז ומסדרים בתבנית. מתפיחים 10 דקות. 7מחממים תנור ל-150 מעלות. 8מורחים את החלה בביצה טרופה, מפזרים קצח ואופים 30-35 דקות עד הזהבה יפה. מוציאים מהתנור ומהתבנית, מושחים בגלסאז' תפוז סיני ומסדרים את קליפות התפוז מלמעלה. מגישים חם. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |