אוכל
אוכל

מרק עוף עם בצקניות

מרק עוף של בית זה תמיד טעים, השוס פה הוא הבצקניות - כדורי בצק קטנטנים בטעם גן עדן, עם מרכיב אחד מרכזי שאותנו ממש הפתיע

|מאסטר שף| פורסם23:13
מרק עוף עם בצקניות (צילום: יעל יצחקי, mako אוכל)
צילום: יעל יצחקי, mako אוכל
Rating:4.242reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 2 כרעי עוף, חצויות
  • בצל, חתוך לחצאי ירח
  • 2 גזרים, חתוכים לאצבעות
  • ליטר ציר עוף
  • 300 מ"ל מים

לבצקניות:

  • 3 בצלים
  • 1 ביצה
  • 300 גרם קמח לבן
  • 50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מרק: מטגנים את העוף בסיר, מוסיפים בצל וגזר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב ויפה.

2מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.

3בצק: טוחנים את הבצלים במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה ונוזלית. מוסיפים ביצה וקמח ומערבבים. מוסיפים חמאה, מלח ופלפל ומערבבים. אם אי אפשר ליצור מהבצק כדור מוסיפים עוד קמח.

4יוצרים מהבצק בצקניות קטנות ומוסיפים למרק הרותח.

5מבשלים עוד שעה וחצי ברתיחה עדינה.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il