1 מטגנים בצל במחבת, ומוסיפים את הבשר והתבלינים. מטגנים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול.
2 גוזרים את שולי הטורטייה בעזרת רינג עגול. מחלקים כל עיגול לחצי, מקפלים למשולשים וממלאים במלית.
3 סוגרים את המשולש, מורחים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
4 מרסקים במעבד מזון את כל חומרי קרם האבוקדו.
5 צולים על הגריל את העגבניות והפלפלים. קוצצים דק ומוסיפים מיץ לימון, מלח ושמן זית. מערבבים.
6 מגישים את הסמבוסק לצד הרטבים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.