
המצרכים :
לקרם המנגו:
לתירס:
להגשה:
אופן ההכנה:1מניחים את חזה האווז במחבת קרה על הצד של העור, מדליקים את האש מתחתיה ומשאירים כך עד שכל השומן נעלם. 2הופכים את החזה ומטגנים דקה, הופכים שוב ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-6 דקות (תלוי במידת העשייה הרצויה). 3מערבבים את האספרסו עם הדבש עד להמסה. 4מוציאים את חזה האווז מהתנור ומחזירים לכיריים. מוסיפים למחבת את סירופ הקפה ומביאים לצמצום עד לקבלת שליש מהכמות המקורית. מזגגים את החזה עד שהסירופ נתפס עליו. 5קרם מנגו: טוחנים במעבד מזון מנגו, פלפל חריף וגראם מסאלה. 6התירס: מכניסים את התירס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 10-15 דקות, עד שהוא מוכן. פורסים ממנו את הגרעינים ומקפיצים עם שמן זית ובצל ירוק. 7מניחים על מחבת קרה פרוסות של חזה אווז מעושן, מדליקים את האש וצורבים עד שהן הופכות לקריספיות. מצננים. 8קוצצים את חזה האווז המעושן יחד עם קפה מקפסולה מפורקת. 9הרכבת המנה: מושחים על צלחת קרם מנגו, מסדרים מעליו תירס וחזה אווז ולבסוף מפזרים את אבקת הקפה והחזה המעושן הקצוץ. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |