אוכל
אוכל

פירה כרובית

מצד אחד, אנחנו אוהבים את הפירה שלנו בדיוק כמו שהוא, מצד שני - אנחנו אוהבים לגוון. הפירה הזה הוא בדיוק באמצע: שומר על בסיס של תפוחי אדמה, אבל מרענן עם תוספת של כרובית וקולורבי שנותנת טוויסט קליל לעסק

|לא צויין שם מקור| פורסם15:54
קציצות פרסה עם פירה כרובית וקולורבי,סלט ירוק וסחוג (צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • ראש כרובית אחד
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 קולרבי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה והקולרבי. חותכים את כל הירקות, מעבירים לסיר עם הרבה מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות מתרככים. מעבירים את הירקות למעבד מזון וטוחנים לפירה חלק.

2מעבירים את הפירה לסיר על אש בינונית כדי לאדות את הנוזלים, מוסיפים מלח, פלפל שחור ומיץ לימון, ולפני ההגשה מזלפים מעל שמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il