אוכל
אוכל

נקניקיית ירקות ומוצרלה

נקניקייה צמחונית וטעימה? מדובר בבשורה של ממש: קישוא, כרובית ובטטה, עם מוצרלה מעושנת ורוטב בשמל, שהופכים ביחד לנקניקייה אמיתית (עם ציפוי סינטטי כמובן). צמחונים - רוצו להכין. בעצם גם כל השאר

|מאסטר שף| פורסם11:18
נקניקיית ירקות ונקניקיית בקר, מוח ומח עצם (צילום: רענן כהן)
צילום: רענן כהן
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 קישוא, חתוך גס
  • תפרחות כרובית מראש בגודל בינוני
  • 1 בטטה, קלופה וחתוכה גס
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מעושנת, מגוררת
  • 100 גרם רוטב בשמל
  • מעיים סינטתיות

אופן ההכנה:

1מבשלים את הירקות בסיר עם מים בערך 15 דקות או עד ריכוך. מסננים היטב.

2טוענים במטחנת בשר ביחד עם הגבינה.

3מעבירים לקערה ומוסיפים את רוטב הבשמל. טועמים ומתבלים לפי הטעם.

4מנקנקים במכונת נקנקיות עם מעיים סינטתיות.

6צורבים במחבת עם מעט שמן דקה מכל צד ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il