
המצרכים :לטונה הצרובה:
לקציצות:
לסלט:
אופן ההכנה: סלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומק|צילום: קשת, מאסטר שף VIP1הטונה: במחבת עם שמן זית חם, מכניסים את הטונה טונה צרובה ומטגנים כ-7-10 דקות מכל צד. 2הקציצות: קוצצים את הבצל היטב, מערבבים עם יתר המרכיבים ומטגנים במחבת עם שמן זית כעשר דקות מכל צד. 3הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |