אוכל
אוכל

טונה צרובה וקציצות לצד סלט בצל

לאכול שלוש מנות בלי להתפוצץ? איפה נרשמים? טונה צרובה לצד קציצות בשר עתירות בצל וסלט חרפרף וחמצמץ כאחד. בונוס: קילוף הבצל הוא החלק הכי מורכב בהכנה

|מאסטר שף VIP| פורסם12:03
טונה צרובה לצד קציצות בצל (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לטונה הצרובה:

  • נתח טונה אדומה
  • שמן זית

לקציצות:

  • בצל
  • קמח
  • פלפל
  • 100 גרם בשר קצוץ

לסלט:

  • 1 בצל
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • סומאק
  • לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:

סלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומקסלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומק|צילום: קשת, מאסטר שף VIP

1הטונה: במחבת עם שמן זית חם, מכניסים את הטונה טונה צרובה ומטגנים כ-7-10 דקות מכל צד.

2הקציצות: קוצצים את הבצל היטב, מערבבים עם יתר המרכיבים ומטגנים במחבת עם שמן זית כעשר דקות מכל צד.

3הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il