
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי אדמה והבטטות ומבשלים עד לריכוך. מועכים את תפוחי האדמה לחוד ואת הבטטות לחוד. 2פורסים את הבצל, מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים 2 כפות סוכר וכוס יין ומצמצמים. 3מחממים טוב מחבת פסים, שמים בה שמן זית ומניחים את הסטייק ל-4 דקות מצד אחד ו-2 דקות מהצד השני. 4מוציאים את הסטייק על צלחת, מפזרים מלח ופלפל ומעל את ריבת הבצל. 5מתבלים את הפירה במעט שמן זית, מלח ופלפל ומניחים ברינג קודם את הפירה הלבן, מעל את הפירה הכתום ולבסוף את הפירה הלבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |